Ennél könnyebb módja nincs annak, hogy megtudd, hogy állsz az érzelmi intelligenciával. Mit látsz meg először a képen? A válaszod elárulja, mennyire magas, és min kell még dolgoznod. 

Ha először a fövet láttad meg, akkor magas az érzelmi intelligenciád. Tökéletes társaság van, nagyszerűen belehelyezed magadat mások életébe, a másoknak fontos eseményekbe, de magadról sem mondasz le. Te vagy az arany középút, emiatt sokan értékelik a társaságodat és barátságodat. 

Ha a nő tűnt fel először, akkor igazi önfeláldozó lélek vagy. Mindig más érdekeit helyezed a prioritási lista elejére. Mindig az érdekel, hogy gondoskodó légy, és adj a környezetednek. Éppen ezért, ezen még feljlesztened kell. Nagyon kedves tőled, hogy ennyire törődsz másokkal, de ez nem lehet elég. Néha gondolj magadra is, mert csak akkor lesz meg az egészséges egyensúly. 

Tükör

Általában törtető vagy, és azt követed, amit a repülőn is mondanak: előbb magadra teszed fel az oxigénmaszkot, csak utána másokra. Néha muszáj lenne lemondanod 1-1 dologról, nem lehet minden esetben csak és kizárólag az a fontos, hogy te jól járj. Csiszolnod kell még ezen, hogy mások is fontosabb szerephez juthassanak az életedben. 

via