Természetesen mindenki lehet egyszerre optimista és pesszimista, sokszor a helyzet dönti el, hogy melyik vagy. Ám ez a személyiségteszt megmutatja, hogy alapjáraton melyikre vagy hajlamosabb a barátságaidban. 

Jöhet a teszt?

Nem bonyolult ez a személyiségteszt, csupán annyi a teendőd, hogy megnézed ezt a képet, és tudatosítod magadban, hogy mire figyeltél fel először. Az oroszlánra vagy az erdőre? Ez a döntés lesz majd az, ami megmutatja, hogy pesszimista vagy optimista vagy a barátságaidban.

Oroszlán

Ha az oroszlánt láttad meg először, az azt jelenti, hogy egyáltalán nem vagy egy optimista ember. Sokszor úgy érzed, hogy a párkapcsolatok, a barátságok csak a kirakatnak szólnak, éppen ezért nem vagy túl nyitott. Megvannak azok az emberek, akiket közel tartasz magadhoz, és akiknél már meggyőződtél arról, hogy tényleg őszinte érdeklődéssel állnak hozzád. Éppen ezért nem egyszerű téged randira hívni, vagy csak egy kávéra, ami a barátokat illeti - már a kezdetektől nehéz a másik ember dolga.

Erdő

Te aztán nem félnél egy elhagyatott erdőben, ahogyan a szerelem erdejében sem veszel el! Kifejezetten pozitív vagy, optimistán látod a kapcsolatokat. Szinte az első perctől képes vagy megbízni valakiben, hiszel abban, hogy a szerelem és a barátság minden problémát megoldhat. Szuper, hogy ennyire nyitott vagy, és ennyire nehéz megingatni a bizalmadat, de azért ne ugorj bele a dolgokba vakon! Figyelj oda, ki miért ismerkedik veled!

via