Nyugi, ezt a receptet nem tudod elrontani, ez az olasz tészta lesz a kedvenced. Villámgyorsan elkészül, és isteni az íze, sőt, azonnal Olaszországba repít! Lássuk, hogyan készül!

Hozzávalók

  • 1 hagyma
  • 1 pepperóni
  • 50 g parmezán
  • bazsalikom
  • 500 ml sűrített paradicsom
  • 2 fokhagyma
  • 400 g koktélparadicsom
  • 125 g mozzarella
  • 400 g tészta
  • 200 ml tejszín

Elkészítés

  • Mosd meg a paradicsomokat, és szeleteld fel a mozzarellát, a hagymát, a pepperonit és a fokhagymát, majd reszeld le a parmezánt!
  • Tedd fel a tésztát főni, majd hevíts egy kis olajat!
  • A forró olajban pirítsd meg a fokhagymát és a hagymát, valamint a pepperonit!
  • Add hozzá a paradicsomszószt, és főzd össze a zöldségekkel pár percig!
  • Ezt követően öntsd hozzá a reszelt parmezánt, valamint a tejszínt és ízesítsd fokhagymával, borssal, sóval, vagy bármi mással, amihez éppen kedved van, ízlés szerint!
  • Főzd bele a mozzarella negyedét is a szószba!
  • Keverd össze a tésztát a szósszal, majd tedd a tetejére a maradék mozzarellát és bazsalikomot, majd mehet a sütőbe! 20 perc alatt 200 fokon kész is van!

via