Nyugi, ezt a receptet nem tudod elrontani, ez az olasz tészta lesz a kedvenced. Villámgyorsan elkészül, és isteni az íze, sőt, azonnal Olaszországba repít! Lássuk, hogyan készül!
Hozzávalók
- 1 hagyma
- 1 pepperóni
- 50 g parmezán
- bazsalikom
- 500 ml sűrített paradicsom
- 2 fokhagyma
- 400 g koktélparadicsom
- 125 g mozzarella
- 400 g tészta
- 200 ml tejszín
Elkészítés
- Mosd meg a paradicsomokat, és szeleteld fel a mozzarellát, a hagymát, a pepperonit és a fokhagymát, majd reszeld le a parmezánt!
- Tedd fel a tésztát főni, majd hevíts egy kis olajat!
- A forró olajban pirítsd meg a fokhagymát és a hagymát, valamint a pepperonit!
- Add hozzá a paradicsomszószt, és főzd össze a zöldségekkel pár percig!
- Ezt követően öntsd hozzá a reszelt parmezánt, valamint a tejszínt és ízesítsd fokhagymával, borssal, sóval, vagy bármi mással, amihez éppen kedved van, ízlés szerint!
- Főzd bele a mozzarella negyedét is a szószba!
- Keverd össze a tésztát a szósszal, majd tedd a tetejére a maradék mozzarellát és bazsalikomot, majd mehet a sütőbe! 20 perc alatt 200 fokon kész is van!