A szád tökéletes arra, hogy a hangulatodról árulkodjon, de tudtad, hogy ajkaid formája a személyiségedet tükrözi? Felső ajkadnak az alsóhoz viszonyított vastagságától függően megállapíthatod, hogy mennyire vagy nagylelkű vagy éppen nyitott másokkal szemben. 

A legfontosabb dolog, amit az ajkaid formája mond el rólad, az az, hogy hogyan viselkedsz egy kapcsolatban, és milyen nagylelkű vagy

– mondta Jean Haner, arcolvasási szakértő. 

Okkal születtél egy bizonyos arccal – minden vonás a személyiséged egy-egy aspektusához kapcsolódik, és együtt képviselik azt, aki vagy

– tette hozzá a szakértő.

Az ajkak mérete erről árulkodik

  • Közepes méretű ajkak

Az ajkaid se nem vékonyak, se nem vastagok, az íj nem túl határozott, de még így is látható. Ez azt jelenti, hogy szereted a stabil kapcsolatokat. Amikor párkapcsolatban élsz, nem okozol különösebb problémákat, nem vagy drámai, de nem is adsz bele mindent. Nem vagy ragaszkodó, de szükséged van a kapcsolatokra.

  • Természetesen telt ajkak

Ez a forma az anyaság iránti erős vágyhoz kapcsolódik , és megmutatja, mennyire törődsz másokkal. Egy nagylelkű embert képvisel , aki akkor talál elégedettséget, ha másokra gondol, mielőtt magával törődne. Fontos számodra, hogy jó baráti társaságod legyen. 

  • Vékony ajkak

Sokszor vagy egyedül, de ez nem zavar téged, mert te jól érzed magad így is. Habár visszahúzódó vagy, ez nem azt jelenti, hogy nincsenek fontos baráti és szerelmi kapcsolataid. Inkább megválogatod, hogy milyen embereket engedsz közel magadhoz, de a szíved mélyén nagyon tudsz szeretni.

  • A felső ajak dúsabb, mint az alsó

Igazi drámakirálynő tudsz lenni, és imádod, ha a középpontban vagy. Ettől függetlenül azonban rendkívül érzelmes ember vagy, és mindig sikerül másokat is elbűvölnöd a személyiségeddel. A munkádban is sikeressé tehet ez a nyitottságod.

  • Az alsó ajak dúsabb, mint a felső 

Lételemed a szórakozás, egyszerűen imádod jól érezni magad. Fontos számodra, hogy az életet buliként fogd fel, és ez segít a nehéz időszakokon is átlendülni. Kalandvágyó vagy, és mindig nyitott egy új élményre. Ezért imádnak a barátaid is!

  • Egyforma méretű ajkak

Harmónikus életet élsz, és ez azt is jelenti, hogy egész egyszerűen békében vagy önmagaddal. Önzetlenségedről messze híres vagy, és mindig célod, hogy segíts másokon. Imádsz nevetni és jól szórakozni, de a komoly témákban is mindig helyén van a szíved. Csodálatos barát vagy.

Via