Vannak hétköznapi beavatkozások, melyek csupán pár tűszúrással járnak. Sokan emiatt el is felejtik, hogy ezeknek is lehetnek mellékhatásaik. Így járt a népszerű influencer is, aki csupán egy ajakfeltöltést szeretett volna, de nem ilyen végeredményre számított.

Rossz vége lett az ajakfeltöltésnek

Cartier Bugatti, orosz influencer nagyon népszerű, és sokan követik az Instán és a Telegramon. A nő az elmúlt időszakban több beavatkozást is kipróbált már, töltetett a szájába, sőt olyan is előfordult, hogy kicsinyítették az ajkait. Most egy újabb töltést szeretett volna, de a beavatkozás után a szája szó szerint a duplájára dagadt. 

Kiderült, hogy allergiás a Longidaza nevű gyógyszerre, ezért jelentkeztek nála az angioödéma tünetei. Nem csupán Cartier szája duzzadt meg, de feldagadt az arca, illetve a szemei alatt is puffadás jelent meg. Szerencsére még időben kórházba szállították, ahol megkapta a megfelelő gyógyszereket. Ha nem jutott volna ellátáshoz, akár meg is fulladhatott volna. 

Természetesen nem hagynak itt meghalni, és ez a legfontosabb. 

A nő szája hatalmasra dagadt, be sem tudta őket csukni. A róla készült fotókat itt tudod megnézni. Fogalma sem volt az allergiáról, ha tudott volna róla, akkor nem csináltatott volna semmit. 

Persze, ha tudtam volna az allergiáról, úgy gondolom, hogy tovább éltem volna anélkül, hogy bármit is megcsináltatnék. 

A nő később elárulta, hogy a beavatkozást egy kozmetikus végezte, és utólag már abban sem biztos, hogy rendelkezett megfelelő képesítéssel, illetve engedélyekkel. 


Via