Ez a fiatal lány ajakfeltöltésen járt, a végeredmény azonban egészen sokkoló lett. Emma egy TikTok videóban beszélt élete legrosszabb élményéről, a felvételen az ajkat is megmutatta. A kommentelők sokkot kaptak. 

Duzzadni kezdett 

Emma csak szerette volna, ha teltebbek az ajkai, arra azonban nagy valószínűséggel ő sem számított, hogy az injekció beadását követően allergiás rohamot kap majd. Az arca csúnyán elkezdett bedagadni, ráadásul a szemein is alig látott ki. Emma a klipben arról is beszélt, nehezen vette rá magát a beavatkozásra, ugyanis retteg a tűktől. 

Már régen szerettem volna ajakfeltöltést, de eddig nem vettem rá magam, mert rettegek a tűktől 

– kezdte, majd a videóban mutatott képeket arról, hogyan nézett ki a beavatkozás után. Nagyjából az eljárás befejezése után két órával kezdtek el duzzadni az ajkai, Emma pedig úgy érezte, mintha felrobbanna a szája. 

Allergiás reakció 

Ekkor a lány lepihent, ám az ébredés után csak rosszabbul festett, ezért a barátja azt javasolta neki, hogy menjen be a kórházba. Addigra Emmának már az egész arca bedagadt. A lány végül talált egy klinikát, ahol elmondták neki, hogy allergiás reakciója van, erre pedig kapott egy injekciót. Emma persze felkereste azt a klinikát is, ahol a feltöltést végezték, ott azt állították természetes volt, ami vele történt. Szerencsére a duzzanat pár nap után leapadt, ám az igazi sokk csak ekkor érte a lányt, ugyanis megdöbbenve tapasztalta, hogy az ajkai pontosak akkorák voltak, mint az eljárás előtt.

Soha többet 

Emma végezetül elárulta, megtanulta a leckét és soha többé nem akar majd ajakfeltöltést csináltatni. A videója egyébként vírusként terjed a TikTokon, eddig több mint hatmillió alkalommal nézték meg. 

A videó itt érhető el. 

(via)