A csillagjegy sok mindenről árulkodhat, még azt is felfedheti, hogy egy pasi mennyire lesz odaadó egy kapcsolatban. Most megmutatjuk, mely zodiákus szülöttei azok, akik igazi királynőként bánnak a szerelmekükkel. A te párod horoszkópja közte van? 

Bika

A Bika egy tipukus föld jegy, akit a stabilitása, kitartása és megbízhatósága különbözteti meg a többi jegytől. Ha egyszer elkötelezi magát valaki mellett, akkor hűséges lesz mindvégig. Az életében fontos számára a kényelem és a biztonság, ezért hosszú távú és szilárd kapcsolatot keres, a szerelmével pedig igazi királynőként bánik, a tenyerén hordozza. A Bikák egyébként ismertek a türelmükről és remek konfliktuskezelő képességükről, ezen tulajdonságaik miatt pedig nagy eséllyel lesz sikeres a kapcsolatuk, házasságuk. 

Rák

A Rák átalában az érzelmek kifejezésében nagyon jó. Kötődnek a családjukhoz, az otthonukhoz, a kapcsolatikban pedig nagyra értékelik, ha a másik fél is képes az érzelmek útján kommunikálni. Ha megtalálják, azt a nőt, akit keresnek, akkor odaadó és hűséges partnerként leht őket definiálnik, aki képesek mélyen együttérezni a kedvesükkel, még akkor is, ha ő nincs a toppon. Minden kívánságát lesik a szerelmüknek, szóval gy Rák pasival fixen megütöd a főnyereményt. 

Skorpió 

A Skorpió alapvetően nagyon intenzív jegy, aki igazán szenvedélyes, viszont emiatt néha hűvösnek tűnhet. Pedig valójában nagyon mély érzéseik vannak, a szívük hölgyéért pedig akár harca is tudnának szállni. Nagyon elkötelezettek a kapcsolataikban, amikor pedig megtalálák a lelki társukat, akkor odaadó és hűséges partnernek bizonyulnak, akik minden fronton azon dolgoznak, hogy védelmezzék a szerelmüket. 

(via)