Készülj fel, mert hamarosan felfedjük az igazságot a legkevésbé hűséges csillagjegyekről. Akár hiszed, akár nem, de van pár zodiákus, akik eléggé allergiásak az elköteleződésre. Te köztük vagy? 

Nyilas 

Elkötelezettség? Na, még mit nem! A Nyilasok gyakran meggondolják magukat, ugyanis a kaland élteti őket, az új élmények felkutatása, éppen ezért az sem kizárt, hogy hosszabb távon nem tudnak megmaradni egy kapcsolatban. Igénylik a függetlenséget,  a szabadságot, a spontaneitást. Ha viszont találnak valakit, aki képes nekik megadni mindezt, akkor viszont igazán szerető társra lehet lelni benne. 

Ikrek 

Az Ikrek rendkívül kíváncsi természet, éppen ezért állandóan újdonságra és változásra vágyik. Emiatt pedig az elköteleződés és a hűség is nehezen megy a számukra. Az Ikrekkel általában csak úgy megtörténnek a dolgok, a hűtlensége sok esetben nem is abból fakad, hogy már nem szereti a párját, sokkal inkább arról van szó, hogy túlságon kíváncsi, így nem várt helyzetekbe hajszolja bele saját magát. 

Vízöntő 

A Vízöntők hevesek, függetlenek, olyanok, akiknek nagyon fontos a saját, személyes szabadságuk. Bár mélyen törődnek a partnerükkel, mégis valami megmagyarázhatatlan oknál fogva gyakran képtelenek a hűségre. A Vízöntő tele van ötletekkel, innovatív életszemlélete és ideáljai pedig lebilincselő személlyé teszik, azonban hajlamosak lehetnek arra, hogy a saját vágyaikat helyezzék mindig előtérbe, ez pedig csalfasághoz vezethet.

(via)