Ez egy programajánló és személyiségteszt egyszerre: most kiderül, melyik romantikus film illik a leginkább a személyiségedhez. Legalábbis amennyire azt 10 tesztkérdés alapján meg lehet tippelni, de hidd el, egész jól meg lehet!!!

Romantikus filmek – melyik a tiéd?

Hollywood a kezdetektől fogva ontja a romantikus filmeket, amiknek a nagy többsége persze felejthetően kellemes limonádé, egy része inzultusszámba menő bugyutaság, de egy része pedig olyan klasszikus, ami egy életre meghatározó élmény lehet a nézőnek. Ebből az utóbbi kategóriából fogjuk megmondani, hogy minden idők legjobb romantikus filmjei közül melyik illik a leginkább a személyiségedhez.

Minden bizonnyal láttad is már ezt a filmet, és a kedvenceid közé tartozik, de ha még nem láttad volna, akkor megvan a ma esti/következő hétvégi program: mindenképpen nézd majd meg, ha eddig kimaradt volna. Válaszolja az alább teszt 10 egyszerű kérdésére, a lehető legőszintébben mindig azt a választ jelölve meg, amelyik a legközelebb áll a szívedhez, ami a legjobban leír téged.

Ha mind a 10 kérdésre feleltél a végén megkapod a személyes cosmós filmajánlatodat!

És a végén hadd ajánljuk a figyelmedbe az ajánlónkat: itt a 2024-ben érkező romantikus filmek közül mutatjuk be a legjobbaknak ígérkezőket!