Hihetetlen, de a kézírás magában rejti, hogy milyen a személyiséged. Itt az ideje, hogy megfejtsd, mit árulsz el magadról, amikor papírra vetsz valamit!

Nagy szünetek a szavak között

Nagy szüneteket tartasz a szavak között? Akkor hihetetlen vágyat érzel a függetlenség iránt. Szeretnéd, ha nem mások döntenének a sorsodról, és mindent úgy csinálhatnál, ahogyan csak szeretnél. 

Kis szünetek a szavak között

Ha nagyon közel írod egymáshoz a szavakat, az pontosan azt jelenti, hogy függsz más emberektől. Sokkal inkább azzal foglalkozol, mit szólnak majd mások, nem pedig azzal, te magad mit szeretnél.

Erős tintahasználat

Ha nagyon erősen lenyomod a tollat amikor írsz, az azt jelenti, hogy hatalmas nyomás van rajtad, és nagyon sokat stresszelsz.

Halvány vonalak

Ha szinte alig ér a papírhoz a tollad, az azt jelenti, hogy nagyon kiegyensúlyozott vagy, ugyanakkor érzékeny lélek.

Dőlt íráskép 

Ha megdöntöd a betűket, az azt jelenti, hogy nagyon érzelmes és kifejező vagy, a döntéseidet az érzelmeid vezérlik.

Kerek betűk

Ha sok időt töltesz azzal, hogy szép legyen az írásképed, éppen ezért megformálod a betűket, ezáltal kerekek lesznek, az a művészi vénádat jelzi, hiszen tele vagy kreativitással.

Szögletes betűk

Ha határozott, szögletes betűket formálsz, akkor inkább analitikus gondolkodásod van, és hihetetlen logikád.

Ha összefolynak a betűk

Ha tényleg mindig egyben írod a szóban előforduló betűket, és szinte fel sem emeled a tolladat, az azt jelenti, hogy nagyon stabil vagy, és lehetetlen kihozni a sodrodból.

szaggatott betűk

Ha nem kötöd össze a betűket, hanem váratlan helyeken tartasz szünetet közöttük, az azt jelenti, hogy lehetetlen megjósolni, mi a legjobb megoldás a számodra. Állandóan változik a hangulatod, ahogyan a véleményed is.

Széles margók

Ha nagy helyet hagysz a lap szélén, alján, tetején, az azt jelenti, hogy sokkal inkább szeretsz magadban időt tölteni.

Szűk Margó

Ha a lap szélétől a végéig írsz, és az aljától a tetejéig, akkor számodra a bandázás a legnagyobb kikapcsolódás. Emberek között érzed a legjobban magadat. 

via