Megdöbbentette az embereket Katalin hercegné diagnózisa. A walesi hercegné elárulta, hogy a betegség miatt megelőző kemoterápiát kap. Emellett a videóban időt kért, mivel szeretnék családként kezelni a betegségét. Most a People magazinnak nyilatkozott a család egyik ismerőse, és elárulta, miként segítenek neki a gyermekei.

Katalin hercegnét így segítik a gyermekei

A walesi hercegné már a videóban elárulta, hogy időre volt szükségük, amíg elmagyarázták a gyermekeiknek a betegségét. Elmondta, hogy igyekeztek őket megnyugtatni, hogy meg fog gyógyulni. Ez a folyamat azonban hosszadalmas, és mindenképpen szeretnének családként több időt együtt eltölteni. 

Bíztató a gyerekek rendkívüli rugalmassága. Nagyon fontos, hogy együtt szórakozzanak, amikor csak tudnak. A gyerekek a világuk középpontjában állnak

– mondta a hercegi pár egyik barátja a People magazinnak. 

A bennfentes szerint Katalin hercegnének már az nagyon sokat jelent, hogy ilyen sok időt tudnak ötösben eltölteni. A húsvétot is külön ünnepelték, vidékre utaztak, ahol pihenhettek és játszhattak a gyerekekkel. Az együtt töltött idő, most mindennél fontosabb a walesi hercegné számára. Az informátor szerint a gyerekekből merít erőt. 

A szakértők szerint az időzítés nem volt véletlen, mivel Katalin hercegné a videó előtt elmondta a diagnózisát a gyermekeinek. Nagy valószínűséggel ezért vártak vele ilyen sokat. Legalábbis erről beszélt Sally Bedell Smith, király életrajzíró a People magazinnak. A szakértő szerint jó döntést hozott, hiszen így a bejelentés után el tudtak utazni. 


Via