Az elmúlt hónapokban egyértelművé vált, hogy Harry herceg közeledne a királyi családhoz, és Meghannel azon dolgoznak, hogy enyhüljön a viszony közöttük. Azonban Katalin hercegné és Vilmos herceg hajthatatlan volt, a trónörökös még csak találkozni sem volt hajlandó öccsével. Úgy tűnik, most viszont fordult a helyzet!

Katalin hercegné és Vilmos herceg hatalmas lépést tettek

A királyi szakértő, Tom Quinn exkluzív interjút adott a Mirrornak, amiben elárulta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg úgy döntöttek, hajlandóak elsimítani a nézeteltéréseket. Első lépsként pedig megkérték Harryt és Meghant, hogy látogassák meg őket, és hozzák el a gyerekeiket, Lilibetet és Archie-t is az Egyesült Királyságba.

A szakértő szerint a walesi pár ezzel a családegyesítéssel kíván pontot tenni a viták végére, és új alapokra helyezni a kapcsolatukat. Tom Quinn azonban azt is hozzátette, hogy Meghan erről hallani sem akar. Ezidáig sem volt hajlandó a gyerekeit Angliába vinni, és valószínűleg ezután sem szeretné.

Archie és Lilibet Kaliforniában élnek szüleikkel, és csak nagyon kevés időt töltöttek az Egyesült Királyságban életük során. A szakértő szerint Meghan nem szívesen engedné közel a gyerekeit a királyi családhoz, plusz úgy érzik, nem is lennének biztonságban az utazás alatt, mióta Harry kérvényét visszautasították, miszerint ő is ugyanolyan állami védelmet kapjon, mint a család többi tagja ott tartózkodása idején.

Arról egyelőre nincs semmilyen információ, hogy Katalin és Vilmos hogyan reagáltak a visszautasításra, ahogyan arról sincs, Harry mit gondol erről az egészről.

Via