Régóta feszült a helyzet Vilmos herceg és Harry herceg között. A bennfentesek szerint a hercegek között évek óta voltak viták, és sosem volt annyira ideális a kapcsolatuk, mint ahogyan azt sokan gondoltak. Az elmúlt években pedig csak nagyobbak lettek a konfliktusok. Ennek ellenére most közelebb került a kibékülés! 

Harry herceg emiatt sürgeti a kibékülést

Harry herceg és Meghan 4 éve költöztek el az Egyesült Királyságból, és azóta nem is tartoznak a dolgozó királyi családtagok közé. Ez bizonyos szempontból megnehezíti az életüket, hiszen dolgozniuk kell. Az elmúlt időszakban a jótékonykodásra koncentráltak, illetve kötöttek egy szerződést a Netflixszel, Harry herceg emellett könyvet írt. 

De a lehetőségeik lassan elfogynak, legalábbis erről beszélt Tom Quinn, a királyi család egyik szakértője a Mirrornak. 

Harry nyomás alatt van, hogy fenntartson valamiféle kapcsolatot a családjával, már csak a párok új vállalkozásai miatt is. Harry még mindig nagy reményeket fűz, hogy sikerülni fog. Megbocsátanak neki, és felajánlanak egy kisebb szerepet. 

A szakértő Harry herceget és Meghant a lemondott királyhoz, VIII. Eduárdhoz és Wallis Simpsonhoz hasonlította. Hiába házasodtak össze, és éltek Franciaországban, az egykori uralkodó nem volt boldog. Úgy véli, Harry herceg esetében is ez figyelhető meg, kevésnek érzi a jelenlegi szerepét. 

Valós a veszélye annak, hogy Harry elveszettnek érzi magát – ahogy VIII. Eduárd elveszettnek érezte magát, amikor a dolgok kihűltek Mrs Simpsonnal.

A szakértő szerint Harry herceg sok esetben tétlennek érzi magát. Meghan Markle új vállalkozást indít, amiben Sussex hercegének nem sok szerepe van, ez pedig feszültségeket szülhet. Emiatt szeretné rendezni a dolgokat a családjával. 


Via