Úgy tűnik, Katalin hercegné meglehetősen alap menüt rak a gyerekek elé vacsoraidőben. 

Katalin hercegné gyerekeinek a vacsora a kedvence

Lajos herceg, György herceg és SarNem is gondolnád, Katalin hercegné gyerekei mit szoktak vacsorázniolta hercegnő nem akarnak különleges fogásokat és fine dining-ot, csak mert a királyi család tagjai. Sőt, minél lazább vacsorát kapnak, annál boldogabbak. Hiába gondolná az ember, hogy csak a legdrágább halakat, kagylókat, kaviárokat kapják, ez hatalmas tévedés. 

A három royal gyermek imádja azokat az ételeket, amelyek általában ennek a korosztálynak a kedvencei. Sosem mondanának le az otthon sütött pizzáról, de egy kis mac and cheese is bármikor jöhet!

Családi program a vacsi

A gyerekek számára nem csupán az étkezés nagy élmény, de az elkészítésben is szívesen kiveszik a részüket, ez az egyik kedvenc programjuk. Amikor házi pizzatésztát készítenek, az egyikük a lisztet önti, a másik a tojásokat hozza, a harmadik pedig nyújt - mindenkinek megvan a konkrét feladata. 

Ugyan a saláta elkészítését is élvezik a gyerekek, az örök kedvenc a pizza marad, mert ott még "koszosabb" lehet a kezük közben, így akár egy csínytevéssel is felér a családi program. 

via