A brit királyi család iránti érdeklődés világszerte töretlen, és bár mindegyikük nagy népszerűségnek örvend, kétségtelen, hogy az 5 éves Lajos herceg az egyik legkedveltebb családtag.

A rajongók különösen azért szeretik, mert ő az, aki mindig elkövet valamilyen csínyt, vagy vicces grimaszokat vág, így a nyilvános eseményeken sokan kifejezetten az ő viselkedését figyelik.

Bár Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekei egyre nagyobbak és kötelességtudóbbak, vicces pillanatokból az elmúlt hónapokban sem volt hiány.

Lajos herceg a testvéreit is mindig felvidítja

A kis herceg számára néha még nehéz hosszú órákon át koncentrálni, így a hivatalos eseményeken megpróbálja elszórakoztatni magát, hogy ne unatkozzon.

A közösségi médiában ismét egyre népszerűbb egy korábbi felvétel, amely még a karácsonyi időszakban készült a testvérekről a Westminster apátságban. A Katalin hercegné számára nagyon fontos karácsonyi koncerten Lajos herceg kifejezetten elemében volt.

Az ünnepekre való tekintettel a jelenlévők mindegyike egy-egy fehér gyertyát kapott, amelyet az érseki beszédek alatt is a kezükben tartottak. Persze sokaknál óhatatlanul elaludtak a gyertyák, de Sarolta hercegnő ügyesen megőrizte a lángot.

Lajos herceg azonban egy váratlan mozdulattal odahajolt és elfújta nővére gyertyáját, aki egyáltalán nem lett dühös a kisöccsére: mosolyogva fogadta az apró csínyt, és később is együtt nevettek a történteken.

A rajongók imádják a felvételeket, és sok hozzászóló azt is megjegyezte, hogy bámulatos, mennyire jó testvérek Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekei.

via