Az elmúlt években több vicces és nagyon cuki pillanattal örvendeztetett meg minket Katalin hercegné és Vilmos herceg legkisebb gyermeke, Lajos herceg, most pedig egy újabb édes fotó került fel róla a netre. 

Tempomba mentek

A kis herceg a családjával karácsonykor igyekezett a templomba, amikor lencsevégre kapták a fotósok. Lajos a felvételen éppen az unokatestvére, Mia Tindall kezéd fogta. Mia Anna hercegnő lányának, Zarának a kislánya. Mia egyébként 9 éves, a keresztapja Vilmos herceg, a kislány pedig rendkívül jó kapcsolatot ápol a leendő király gyermekeivel. 

Jól szórakoztak

A mostani felvételeken Lajos herceggel szórakoztatták egymást, miközben kézen fogva, hatalmas mosollyal az arcukon igyekeztek a templom felé. Természetesen a közelben voltak a szülők is, hiszen Vilmos, Katalin és másik két gyermekük, Sarolta és György herceg is jelen volt, valamint Zara Tindall és és a férje, Mike is tiszteletüket tették a templomban, ahova velük tartott a másik lányuk Lena is. Legkisebb gyermekük, a 2 éves Lucas egyébként nem volt velük, őt vélhetően még túl kicsinek tartották ahhoz, hogy magukkal vigyék az istentiszteletre. 

Szoros kapcsolat

A királyi gyerekeket egyébként nagyon szoros kapcsolat fűzi az unokatestvérekhez, korábban Peter Phillips (Anna hercegnő fia) lányával, Savannah Phillipssel is volt már néhány imádnivaló közöt pillanatuk a monarchia eseményei során. A most 12 éves kislány főleg György herceget ugratta annak idején, egy eseményen például alaposan összeborzolta a haját, máskor pedig játékosan meglökte egy domb közelében. 

(via)