Az idei karácsonyon Lajos herceg nagyon aranyos volt az unokatestvére, Mia Tindall oldalán Sandringhamben. Az 5 éves kisfiú és a 9 éves kislány látszik, hogy imádják egymást. Kiderült, hogy Zara és Mike Tindall lánya György herceggel és Sarolta hercegnővel is nagyon jóban van.

Együtt a család

Vilmos herceg és az első unokatestvére, Zara Tindall mindig is közel álltak egymáshoz. Zara Anna hercegnő lánya, és két gyermeke született, akiknek Mike Tindall az édesapjuk. Nem csoda, hogy a gyerekeik is nagyon jóban vannak, és gyakran együtt játszanak. A mostani karácsonyon, amikor köszöntötték az őket váró tömeget, akkor Sarolta hercegnő megengedte a kislánynak, hogy elvegye az egyik virágcsokrot, amit eredetileg neki szántak. A legédesebb pillanat azonban az volt, ahogy Lajos herceg és Mia fogták egymás kezét. 

Íme, a videó

@aboutroyals how Prince Louis holds Mia's hand 🥹🫶🫶 #princelouis #miatindall #britishroyalfamily || cr overlay: @luv.overlays ♬ original sound - sᴀʏᴜʀɪ

Itt pedig a pillanat, hogy együtt gyűjtöttek virágokat:

Nemrég Vilmos herceg becenevét árulták el

A kis Mia szülei nemrég egy podcast műsorban Vilmos herceg becenevét árulták el. Mike Tindall azt mondta, hogy ő Wales hercegét csak úgy hívja, hogy „One Pint Willy”, mert nem jó ivó, ha az alkoholról van szó. Köztudott, hogy a családja Vilmost Willynek becézi, az angolszász pint pedig egy mértékegység, tehát arra utalnak a becenévvel, hogy a trónörökös nagyon kevés alkoholt bír csak meginni. 

One Pint Willy. Most már kiderült. Elnézést, uram!

– mondta a műsorban Mike Tindall.

Via