Szinte bombaként robbant a hír, hogy Shakira ismét szerelmes, a szerencsés pedig nem más, mint Lucien Laviscount, az Emily Párizsban sztárja. Az információk szerint a 47 éves énekesnő nagyon szerelmes, bár a barátai aggódnak a románc miatt. 

Ezt lehet tudni Shakira új kapcsolatáról 

Az énekesnőt már sok celebbel összehozták a szakítása után, de nagy valószínűséggel az összes csak pletyka volt. Sokak szerint Tom Cruise komolyan érdeklődött utána, végül nem lett kapcsolat a dologból. Most azonban ismét randizik, a választottja pedig nem más, mint az Emily Párizsban sztárja. 

Lucien Laviscount és a celeb a Punteria című videóklip forgatásán ismerkedtek meg, mivel Lucian alakította az énekesnő szerelmét. Nagyon úgy fest, hogy igazán közel kerültek egymáshoz, mivel már randizni is látták őket. Az informátorok később megerősítették, hogy Shakira és Lucien tényleg egy párt alkotnak. 

Shakira kétségbeesetten szeretne szerelmes lenni – de a barátai aggódnak, mert Lucien lassan kúszott felfelé a hírességek ranglétráján, miközben olyan nőkkel randevúzott, akik mind kevésbé voltak híresek, mint Shakira

– magyarázta egy forrás a Daily Mailnek. 

Az énekesnő barátai attól tartanak, hogy a kapcsolat nem fog sokáig tartani, és Lucian csak hírnevet szeretne. Úgy vélik, Shakira még nincs túl teljesen a szakításon, az új kapcsolat és egy esetleges csalódás pedig csak még jobban megviselheti. A Daily Mail kereste a sztárok képviselőit, de még nem nyilatkoztak. 


Via