Sokakat megdöbbentett, hogy véget ért Piqué és Shakira kapcsolata. A szakítás ténye is meglepő volt, de később kiderült, a sportoló többször is megcsalta az énekesnőt és viszonyt folytatott a háta mögött. A sztár már többször nyilatkozott a kapcsolatukról, most pedig újabb részleteket árult el. 

Shakira őszintén mesélt a házasságáról 

Nem ez az első alkalom, hogy a sztár beszél Piquéről vagy éppen a kapcsolatukról. Már többször nyilatkozott, korábban elárulta, nagyon hitt a szerelemben, és abban reménykedett, a kapcsolatuk tényleg a sírig fog tartani. Nagyon vágyott a boldogságra, és hasonló házasságot képzelt el, mint, amiben a szülei élnek. Most a Sunday Times számára adott egy interjút, és ebben osztott meg pár titkot.

Sok áldozatot hoztam a szerelemért. Sokáig felfüggesztettem a karrieremet, hogy Gerard mellett lehessek, hogy futballozhasson.

Shakira még évekkel korábban költözött Spanyolországba, mivel Piqué ott játszott. Bár jelentek meg dalai, korántsem olyan gyakran, mint korábban. Ritkán szerepelt műsorokban, és a vörös szőnyeges eseményeken sem jelent meg. Állítása szerint mindent háttérbe szorított, hogy Piqué mellett lehessen, és főként a gyerekei nevelésére koncentrált. 

A szakítás után nem sokkal Shakira és a gyermekei elhagyták Spanyolországot, és az Egyesült Államokba költöztek. Azóta is ott élnek, a sztár pedig visszatért a zenéhez. Már több új dalt is kiadott, és rendszeresen megjelenik eseményeken. Korábban egy interjúban már mesélt arról, hogy nyugodt családi környezetet szeretett volna biztosítani a gyerekeinek, és most is ez az első a számára. 


Via