Nagy port kavart Shakira és Piqué szakítása. A sztárpár kapcsolata tökéletesnek tűnt, majd kiderült, hogy a focista megcsalta az énekesnőt. A celeb azóta többször megszólalt már a kapcsolatáról, most pedig újabb megrendítő interjút adott

Shakira megható dolgokat nyilatkozott a kapcsolatáról 

Tavaly nyáron sokan megdöbbentek, amikor kiderült, hogy Shakira és Piqué kapcsolata véget ért. Az első bejelentés után újabb részletek derültek ki a szakításról, többek között az is, hogy a focista megcsalta az énekesnőt. Shakira az árulást nem tudta megbocsátani, és írt egy bosszúdalt, amivel megalázta Piquét és az új barátnőjét. 

Az elmúlt időszakban többször is nyilatkozott a kapcsolatáról, most pedig a Billboardnak adott egy interjút, amiben újabb részleteket árult el. 

Az otthonom, a családom volt a prioritásom. Hittem abban, hogy „amíg a halál el nem választ”. Hittem ebben az álomban, és ezt álmodtam magamnak és a gyerekeimnek

– mesélte. Elárulta, hogy mindig is olyan kapcsolatról álmodott, mint a szülei házassága, Shakira szülei 50 éve vannak együtt. 

És mindig is ez volt a példám. Ezt akartam magamnak és a gyerekeimnek, de nem történt meg. 

Nehéz volt folytatnia a karrierjét 

Shakira az interjúban elárulta, hogy nagyon odaadó volt, a család állt nála az első helyen. Éppen ezért a karrierjét is háttérbe szorította. Nehéz volt folytatnia az éneklést Barcelonában, ezért is döntött a költözés mellett. 

Nem tudtam otthagyni a gyerekeimet, és elmenni valahova zenélni a házon kívül. Nehéz volt fenntartani a ritmust

– magyarázta, majd elárulta, hogy a költözés óta visszatért a zenéhez, és új dalokon dolgozik. 

Barcelona sok szempontból nehéz volt számukra, az utóbbi időben nagyon sok lesifotós követte a gyerekeit. Miamiban ők átlagos gyerekek, így végre nyugodtan járhatnak iskolába. 


Via