Volt már rajtad sellőukosztüm? Ha nem, akkor most Shakira figyelmeztet: vigyázni kell, ha az embernek uszonyt csinálnak a lábából!

Shakira, a sellő

A baleseteknek két fő típusa van, a borzalmas és a vicces, és hála Istennek ez a mostani shakirás eset az utóbbi kategóriába tartozik. Lehet, hogy veled olyan munkahelyi balesetek szoktak előfordulni, hogy mondjuk elbotlasz egy kábelben vagy rossz dokumentumot teszel be az iratmegsemmisítőbe – egy popsztárnak viszont olyan veszedelmekkel kell szembenéznie, hogy mi van, ha pont a legrosszabbkor szorul bele a sellőjelmezbe.

Merthogy az egész évben tomboló hableánytrend jegyében Shakira (teamje) úgy döntött, hogy ezt a számot feltétlenül sellőként kell előadni. Az a címe, hogy Copa Vacía, és már hetek óta kint van a videó a YouTube-on.

Uszonyú veszélyes

Megvannak azonban az ilyen forgatásoknak a maguk veszélyei. Azt írja az Hola! USA című lap, hogy kis híján bajba került, amikor víz árasztotta el a stúdiót, ahol forgattak. Volt ugyanis egy hatalmas nagy akvárium a felvételekhez, ami egyszer csak eltört. Shakira így számol be erről a pillanatról:

amikor eltört a víztartály, és a stúdiót kezdte elárasztani a víz, úgy kellett engem kimenekíteni. Nem tudtam kimenni, mert rajtam volt a sellőuszony, és nem tudtam kimászni!

Shakira hiába próbálta, nem tudta levenni magáról a jelmezt, de szerencsére gyorsan kapcsoltak a jelenlevők, és végül egy daru segítségével emelték ki az egyre veszélyesebbé váló díszletből. Annyit tesz most még hozzá, hogy még szerencse, hogy baj nem lett a dologból, csak egy jópofa sztori, amit élete végéig mesélhet majd.

A forgatásról az énekesnő a következő videót osztotta meg korábban az Instagramon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Via