Egy friss interjúban Diane Sawyernek beszélt Jeremy Renner az újév napján bekövetkezett balesetéről, ami kis híján az életébe került.

Búcsúlevelet írt a családjának

Alább látható egy részlet Jeremy Renner exkluzív és elképesztően megható-megrázó interjújából, amiben könnyek között beszél a hókotrós balesetről. A teljes interjú a Hulu csatornán látható.

Az interjúban Renner például azt mondja, hogy teljesen biztos benne, hogy ha egyedül lett volna, akkor belehal a balesetben, de szerencsére a közelben volt Alex, az unokaöccse. Közvetlenül a baleset előtt, kritikus állapotban Renner búcsúlevelet fogalmazott a családjának abban a hitben, hogy ezt nem fogja túlélni. Üzenetét a telefonjába írta bele, hogy ezek legyenek az utolsó szavai a családjának.

A kislánya nagyon megijedt

Az interjú egyik legmegrendítőbb részlete, amikor az 52 éves színész elmeséli, mi volt, amikor a baleset után odament hozzá 10 éves kislánya, Ava.

Semmit sem kellett mondania. Azt mondta, hogy fél. Azt mondta, hogy szeret engem

– emlékszik vissza Renner, aki az interjú során érthető módon többször is elsírja magát.

A színész továbbra is kerekesszéket használ, és az interjú egy pontján visszaemlékszik, hogy a baleset után azt mondta a családjának:

sajnálom.

Via