Mióta Shakira szakított az exével, rendszeresen jelennek meg róla pletykák. Az elmúlt hónapokban már sok celebbel hírbe hozták, most pedig egyújabb világsztárral látták együtt, ami megint elindította a spekulációkat. 

Shakira ezzel a világsztárral bulizott 

Pár nappal ezelőtt Shakira Los Angelesben bulizott, hajnalban hagyta el a szórakozóhelyet, és néhány perccel később Drake is követte, aki szintén ott tartózkodott. A találgatások persze azonnal el is indultak, és többen is megszólaltak, hogy láttak a két celebet együtt. 

Egyik híresség sem erősítette meg a híreket, így a dolog még pletyka, de sokan nem lennének meglepődve, ha kialakulna valami a celebek között. A rajongók pedig egy része abban reménykedik, hogy akár közös dalt is készíthetnek. 

Különleges kapcsolat fűzi Lewis Hamiltonhoz

Az elmúlt hónapokban többször is látták Shakirát Lewis Hamilton társaságában, egyes források szerint nagyon különleges kapcsolat alakult ki közöttük. Nem vesznek semmit komolyan, de szeretnék jobban megismerni a másikat. A pletykákat még egyik híresség sem erősítette meg, de az biztos, hogy idén több Forma 1-es futamon is feltűnt az énekesnő. 

Az informátorok szerint már régebb óta ismerik egymás, de egy baráti vacsorán kezdtek el beszélgetni. Már az elején nagy volt köztük az összhang, az utóbbi időben pedig még közelebb kerültek egymáshoz. 


Via