Hatalmas sikert aratott Shakira a Latin Grammy-gálán, hiszen nem elég, hogy 3 díjjal távozhatott, de még a szettjeivel is lenyűgözött mindenkit. 

Shakira visszatért a vörös szőnyegre

Az énekesnő évekig Barcelonában élt a családjával, így viszonylag ritkán jelent meg vörös szőnyeges eseményeken. A szakítás után visszaköltözött Miamiba, ismét dalokat ír, és a menő partikról sem hiányozhat. A Latin Grammy-gálán sokan felfigyeltek rá, mivel elképesztő ruhákban jelent meg. 

Összesen 4 ruhát visel, elsőként egy fekete és arany színű Harris Reed ruhában vonult be. A kétrészes szett igazán látványos volt, ez nagyban köszönhető a felsőrésznek, ami csodásan kiemelte Shakira alakját. 

Mivel fel is lépett, így kétszer is ruhát cserélt. Az egyik egy arany Dolce & Gabbana estélyi volt, amit a díszítések tettek varázslatossá. Majd egy Jean Paul Gaultier overallban folytatta az estét, amit különleges minták díszítettek. 

Mindhárom ruha varázslatos volt, de egyik sem volt annyira merész, mint amit Shakira az este végén viselt. Az utolsó ruha egy zöld, csillogós Maria Kalkoff estélyi volt. Szinte az egész kivágott, az egyes részeket csak kötelek tartották egyben. Elképesztően dögös volt, a celeb még sosem viselt ennyire szexis ruhát. A rajongóit is meglepte, akik mind elismerték, hogy mennyire jól nézett ki ruhában.