Hatalmas botrányt okozott Shakira és Piqué szakítása. Az egykori sztárpár kapcsolata 2022-ben bomlott fel, majd az énekesnő többször is nyilvánosan üzent az exének. Bár azóta már a jogi ügyeket lezárták, Shakira még mindig oszt meg titkokat az időszakról. 

Így birkóztak meg Shakira gyermekei a szüleik szakításával 

Az énekesnő az elmúlt hetekben többször is interjút adott, és tisztázott pár dolgot. Többek között a megcsalásról is beszélt, most pedig arról árult el információt, hogy miként dolgozták fel a gyerekei a szakításunkat és a költözést. 

Shakira Zane Lowe-nak adott interjút, a beszélgetés során elárulta, a gyermekei tudják, hogy a zene milyen sokat tud segíteni. Számára a zene egyértelműen egy olyan dolog, aminek a segítségével ki tudja magát fejezni és gyógyulhat. Ezt a gyermekei is jól tudják, mivel Milan dalokat írt a szakításuk időszakában. 

Emlékszem, két gyönyörű dalt írt a teljes elválási folyamat során. Két dalt írt zongorán és szöveget. És amikor egy kicsit levertnek érzi magát, odamegy a zongorához és ír

– magyarázta a beszélgetés során.

Shakira azt is elárulta, mindkét gyermekét érdekli a zenét, de a focit egyértelműen jobban szeretik. Nem gondolja, hogy bármelyikük is énekes lenne, ám szerinte az sem kizárt, hogy Milan egyszer producerként fog dolgozni. 

Sasha gitározni tanul, Milan pedig nagyon klassz dobos, így ő dobol, Sash gitározik, én énekelek, és otthon jammelünk.

A híresség korábban arról beszélt, hogy szeretné megvédeni a gyerekeit. Szerinte szülőként ez a legfontosabb feladatuk, így mindent azért csinál, hogy a családja nyugalomban élhessen


Via