Shakira úgy érzi, van pár dolog, ami tisztáznia kell a válásával kapcsolatban.

Shakira tagadja a lekváros történetet

Korábban az a hír járta, hogy Shakira egészen nevetséges módon szerzett tudomást arról, hogy Piqué megcsalja őt. Akkor azt pletykálták, hogy a focista szeretője megette az énekesnő lekvárját, aki így döbbent rá arra, mi folyik a háta mögött.

Most viszont Shakira azt állítja, hogy ez csak egy buta pletyka volt, és egyáltalán nem így történtek a dolgok, nem a lekvárosüveg döbbentett rá arra, hogy férje hűtlen hozzá.

Shakira egyébként az utóbbi időben, a hírek szerint Lewis Hamiltonnal is randizott, ám hosszú ideje csend van a románc körül, és a Forma 1-es pilóta azóta más nőkkel bukkant fel a nyilvánosság előtt.

Megbánta, hogy ennyi áldozatot hozott

Shakiránál pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerült még lezárnia magában a válást, ugyanis pár napja ismét hangot adott fájdalmának és csalódottságának.

Akkor azt állította, hogy azért nem megy jelenleg annyira jól a karrierje, mert feláldozta azt a házasságáért és a családjáért. Ma viszont már máshogyan tenne, úgy látja, nem hozott jó döntést, amikor mindent egy lapra tett fel, hogy a párja boldog legyen.

via