A királyi család rajongói tudják, hogy a Windsor-ház tagjai nagyon közel állnak egymáshoz. Szinte minden családi ünnepet közösen töltenek, emellett a gyerekek gyakran összegyűlnek játszani. A szoros kapcsolat több szempontból is megmutatkozik, mivel Sarolta hercegnő példaképe az egyik családtag! 

Sarolta hercegnő példaképe nagy meglepetést okozott 

Már korábban kiderült, hogy Sarolta hercegnő közeli kapcsolatban áll Zsófia hercegnével, aki Eduárd herceg férje. A hercegnéről és Saroltáról többször is készültek közös fotók, rendszeresen beszélgetnek a rendezvényeken. A királyi szakértő viszont felhívta egy nagyon fontos dologra a figyelmet, ami befolyásolhatja Sarolta jövőjét. 

Eduárd herceg és Zsófia hercegné főállásban dolgoznak a királyi családnak, de sosem voltak túl sokat előtérben. Eduárd herceg gyerekként is tartaléknak számított, hiszen Károly király a trónörökös, ennek ellenére elkötelezett a monarchia iránt, emiatt pedig ők ketten tökéletes példaképek Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek. 

Az utóbbi időben egyre nagyobb szerepet kapnak, sokkal több nyilvános eseményen vesznek részt. Emiatt több elismerést is kapnak, erről beszélt Jennie Bond, BBC királyi tudósítója. 

Teljesen megérdemlik azt az elismerést, amit most kapnak. Kiváló példaképként is szolgálnak, megmutatva, hogy lehetsz „tartalék” vagy akár „tartalék tartaléka” is, és igazi sikert érhetsz el, ha a királyi család értékes tagjaként dolgozol. 

Úgy véli, hogy a hercegi pár nagyszerű példaképként szolgálhat Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek. A hercegnő korábban is nagyon közel állt Zsófiához, erről a testbeszéd-szakértők beszéltek a királyi rendezvényeken készült felvételek alapján. 


Via