Hamarosan itt a nyár, az utazás szenzonja, és sokaknak már most megvannak a terveik a vakációra! Nyilván a legszívesebben már ma indulnál, de ha erre nincs lehetőséged, akkor a második legjobb dolog egy jó kis utazós-földrajzos kvíz kitöltése. Játssz velünk, teszteld magad!

Utazás a világ körül egy kvízzel!

Tudod, melyik ország látható a fenti képen? Hát persze, hogy tudod, arról az országról van szó, aminek talán a leginkább ikonikus a csizmához hasonlító sziluettje: Olaszországról.

Egy potenciális kérdést és választ tehát ezzel már lelőttünk, de következik még 10 izgalmas feladvány az alábbi kvízben. Csakúgy, mint a fenti képen, mindig egy-egy ország térképét fogod látni, de úgy kiemelve, hogy csak az adott ország alakja látszódik, semmi más. Meg tudod mondani pusztán ennyiből, hogy mikor melyik országról van szó? Minden bizonnyal egy jó részükben már jártál is, néhány közülük pedig álomnyaralások helyszínének számít és évről évre turisták milliói keresik fel. Szóval próbáld ki magad, hányat találsz el a tízből?

Ha tetszett a játék...

...akkor maradj még velünk! Ma egy olyan képes személyiségtesztet ajánlunk a figyelmedbe, amikben rózsák közül válaszhatsz, és a választásod elárulja, hogy mit titkolsz. De ha maradnál a tippelős-feleletválasztós kvízeknél, alább az oldal alján ajánlunk még hármat!