Válassz egy rózsát, és nézd meg, mit titkolsz mások előtt. A választásod tökéletesen leírja majd, amit inkább nem mutatsz meg. 

Első rózsa

Te aztán tudod, hogy mit vársz az élettől, pontosan megvannak a céljaid. Nagykanállal falod az életet, egy szenvedélyes ember vagy. Nem mersz mások előtt összeomlani, a bizonytalanságodat mindenki előtt titkolod. 

Második rózsa

Általában szeretnek az emberek, és nem ritka, hogy feláldozod magadat azért, hogy más jól járjon. Nem foglalkozol eleget magaddal, éppen ezért sok bizonytalanság van benned és sokszor azért priorizálsz másokat, hogy ezt ne kelljen meglátnod és főleg ne kelljen dolgoznod rajta. 

Harmadik rózsa

Érzékeny vagy. Nagyon könnyen együttérzel másokkal. De ritkán mered kimondani, hogy te magad mire vágysz, mert félsz attól, hogy a környezetedben lévők mit gondolnak majd. Éppen ezért úgy érzed, nem élheted meg teljesen az életedet.

Negyedik rózsa

Általában új élményeket keresel, egész nap csak pörögsz. Mások irigyek az életedre, és hogy te semmitől sem félsz, és mindig olyan izgalmas dolgokat csinálsz. Ám sokszor csak azért teszed így, mert szeretnéd elterelni a gondolataidat arról, hogy miben szenvedsz hiányt. 

Ötödik rózsa

Általában te adsz erőt másoknak, mindenkinek meghallgatod a problémáját, és a legjobb belátásod szerint próbálsz segíteni rajtuk. De a saját döntéseiddel kapcsolatban tele vagy kétségekkel, és hiába látják azt kívülről mások, hogy remekül menedzselted a dolgaidat, te is tudod, hogy nem ez az igazság.

Hatodik rózsa

Általában kiegyensúlyozott vagy, és minden helyzetben van egy remekül működő megoldásod. Mégis, szinte senki nem tudja, hogy néha a te életedben is összecsapnak a felhők a fejed felett. Mi több, általában rossz döntéseket hozol, amelyeknek hosszútávon nyögöd a következményét.

via