Újdonságra vágysz idén tavasszal? Most megmutatjuk a legjobb rózsás parfümöket. Ezekért az illatokért most rajonganak a nők, és meglátod, hogy tényleg nagyon különlegesek. Megértjük azt is, ha nehéz választani közülük. Íme, a lista! 

Bulgari Rose Goldea Blossom Delight EDP

Ez a parfüm megpróbálja megragadni a rózsa minden oldalát, a gyengéd rózsabimbótól a virágzó virágig. Ahogy az illat a bőrön nyugszik, a rózsabimbók és a gyöngyvirág finomsága, valamint a pézsma és az ámbra érzékisége veszi át az uralmat. Ez egy lágy illat, amely eleganciát varázsol minden nő életébe. Egyszerű, de mégis nagyszerű, és a hétköznapokra is remek.

Mon Guerlain Bloom of Rose

A levendula, a szambak jázmin, a vanília és az ausztrál szantálfa csapatát a bolgár rózsa jelenléte színesíti ebben a könnyű illatban. Ez egy boldog, friss és gyümölcsös illat, amely ártatlan és érett. Ha a rózsákat elsöprőnek találod, akkor ez a parfüm tökéletes neked, hiszen ez a kompozíció egyszerre finom és vidám.

Chopard Love

Ezt a parfümöt kell választanod, ha elkötelezett vagy a rózsa illata iránt. . Ez a borostyán virágos illat a damaszt rózsa, a marokkói rózsa, a bolgár rózsa, a bors, a pacsuli, a cédrus és a mandarin erőteljes keveréke. Nem kifejezetten esti illat, de felkelti a figyelmet. Egy igazi díva lehetsz ezzel a parfümmel, és biztosan mások is érezni fogják, milyen csodás illatod van.