Nem meglepő, hogy vannak olyan parfümök, amelyek kifejezetten azoknak ajánlottak, akiknek az intenzív illatok váltják ki a migrénjüket. Nekik ajánlott ezekkel kísérletezni a fejfájás elkerülése érdekében. 

Marc Jacobs - Daisy

WhoWhatWear

Mark Jacobs egyik leghíresebb parfümje, a Daisy sokak számára nagy kedvenc. Mivel nem egy intenzív parfüm, az illatra érzékenyek is spórolásmentesen fújhatják magukra, annyira fátyolos, légies illatfelhőt bocsát ki. A viola, a grapefruit és az eper illata egy kis jázminnal ötvözve nem triggerel majd, nem hívja elő a fejfájásodat.

MAISON MARGIELA - Whispers in the Library

WhoWhatWear

Rengeteg dicséret érkezik erre az illatra is, sokak szerint hihetetlen nyugalmat áraszt. Tényleg megteremti azt a hangulatot, mint amikor valaki a legnagyobb csendben, a régi könyvek illatát beszívva ül a könyvtárban gondtalanul. Ezt a könnyed, pihentető állapotot hívja elő a Maison Margiela illata.

JO MALONE - Wood Sage & Sea Salt

WhoWhatWear

Több mint 100 Jo Malone illat létezik, nem egyszerű kiválasztani közülük a tökéleteset. Az Instagramon azonban kiemelkedik ez a parfüm, ugyanis hihetetlenül frissítő hatása van. Olyan, mintha friss levegőhöz jutnál egy zárt, oxigénhiányos területen. Nincsenek benne tolakodó illatjegyek, minden a lehető legkellemesebb mennyiségben, migrénellenesen található meg benne. 

via