Te mit látsz meg először a képen? Elárulja, hogy mi dühít fel a legjobban. Személyiségteszt következik!

Medve

Akárcsak a medve, te is tele vagy bölcsességgel. Éppen ezért utálod azokat az embereket, akik manipulatívak, és csak a saját érdekeiket akarják érvényesíteni.

Hal

Utálod azokat az embereket, akik nem szeretnének segíteni a másiknak, a pletykálkodástól pedig egyenesen a hideg ráz.

Kenguru

Nincs helye az életedben az árulásnak és a hazugságnak, nálad csak akkor van esélye bárkinek, ha őszinték hozzád.

Oroszlán

Bátor vagy és ambiciózus, éppen ezért az dühít fel a legjobban, amikor nem éred el a céljaidat, vagy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan te szeretnéd.

Delfin

Kreatív vagy és a megérzéseidre hallgatsz, ezért kíméletlenül őszinte is. Nem tudod elviselni, ha valaki mindig azt mondja, amit hallani szeretnél, de egyébként nem gondolja úgy. 

Róka

Nagyon logikusan működsz, ezért kifejezetten bosszant, amikor valaki átgondolatlanul teszi a dolgait. Kerülöd az ilyen embereket, nálad csak a tudatos emberek élvezhetnek prioritást.

Macska

Nem szeretsz emberek között lenni, inkább egyedül töltöd az idődet. Éppen ezért nyilvánosan beszélni, megjelenni sem komfortos. Gyűlölöd, ha siettetik, hogy megoszd másokkal a gondolataidat.

Sas

Igazi védelmező vagy, segítesz az elesetteken, és pontosan látod, melyik rendszerben, mi a hierarchia. Nem tudod elviselni, amikor a védtelen és gyenge emberekbe rúgnak bele, mindig te vagy a védelmező.

Elefánt

A génjeidben van a jóindulat és az együttérzés, ezért elképzelni sem tudod, valakit mi vesz rá arra, hogy másokat bántson. Békepárti vagy, és mindenkit kíméletlenül kiűzöl magad mellől, aki nem ezt követi.

Nyuszi

Neked az a legfontosabb, hogy energiával tele, pozitívan szemlélhesd a mindennapokat. Nagyon sok ember van a környezetedben, akik nem e szerint élnek, te pedig egyáltalán nem szeretnél a közelünkben lenni

Zsiráf

Vannak olyan emberek, akik mások gyengeségét felhasználva és mások jóindulatát, segítőkészségét használva szeretnének előre jutni. Nem tudod tétlenül nézni ezeket az eseményeket, meglehetősen rosszul vagy tőlük.

via