Nyugi, nem vagy egyedül! Minket is foglalkoztat a kérdés, hogy vajon miért szakítanak a pasik legtöbbször. Épp ezért megkérdeztünk néhány srácot a dologról, és egészen érdekes válaszokat kaptunk!

Top 3 ok, amiért szakítanak a pasik

Persze mindig van kivétel, és nem is lehet általánosítani, de az tény, hogy a srácok nagy része, és  a szakértők is  általában ezeket az indokokat említik, ha szakításról van szó.

Valami egészen más volt a fejében

Sok srác mondta azt, hogy csalódik a partnerében, és ezért vet véget a kapcsolatának. Egész egyszerűen másképp képzeli el az elején a csajt, és amikor jobban megismeri, már nem jön be neki annyira. Vagy ha hosszú kapcsolatról van szó, simán előfordulhat, hogy más irányba fejlődik a személyiségük, és úgy érzik, már nem passzolnak annyira, mint az elején. Többen említették, hogy ilyenkor úgy érzik, már nem foglalkozik velük annyit a lány, mint az első időszakban.

Befigyel a hűtlenség

Ahogy a csajok, úgy a pasik is nehezen tolerálják, ha megcsalják őket. A top indokok között ezért ez is ott szerepel, ráadásul előkelő helyen. A srácok egyszerűen kilépnek a kapcsolatból, ha megtudják, hogy a szerelmük félrelépett. Nincs bocsánat, még akkor sem, ha még szerelmesek.

A szex.

A legtöbb srác úgy nyilatkozott, nagyon fontos számára a jó szex, és az egész kapcsolattól el tudja venni a kedvüket, ha nem működik. Abba is nehezen törődnek bele, hogy az idő elteltével már nem lesz olyan intenzív a hancúr, és simán kioffolnak, ha lecsökken a mennyisége vagy a minősége az együttléteknek.