A tipikus árulkodó jeleket már ismerjük: fogyás, új zenék, ételek iránti érdeklődés, a ruhatár felfrissítése. Na, de mik azok a rejtett jelek, melyek szintén megcsalásra utalhatnak? Ezeket szedtük most neked össze. 

Bűntudat 

Az állandó bűntudat a megcsalás egyik intő jele. Ez az, amit sokáig lehet észre sem veszel. Na, de honnan tudhatod, hogy bűntudata van? Random virágot meg csokit hoz neked? Mindezt úgy, hogy korábban ez nem volt rá jellemző? Eleinte talán azt gondolod, hogy hú milyen cuki, végre rájött, ezek neked mennyire jól esnek, a valóság viszont ennél sokszor jóval keményebb. Nem kizárt, kompenzálni akar valamit, talán éppen azt, hogy hűtlen volt. 

Új érdekődési körök 

Ahogy azt már fentebb említettük tipikus jel, ha új zenék vagy éppen ételek kezdik el érdekelni, de mi van akkor, ha hirtelen új hobbit talál? Ebben talán semmi furcsa nincs, hiszen mindenki életében kell egy kis változás, még akkor is, ha párkapcsolatban él. Viszont, ha te állandóan unszoltad, hogy végre találjon valamit, ami örömet okoz neki, de ő sosem mozdult meg, most meg hirtelen eljár golfozni vagy kosarazni, netán sörözni a haverokkal, mindezt pedig teszi úgy, hogy az már az együtt töltött idő rovására megy, akkor kezdhetsz gyanakodni. Akkor bizony valami nem okés, az sem kizárt, hogy megcsal téged. 

A telefon 

Bár mondhatnánk ezt is tipikus jelnek, valójában nem az. Egyes párok számára ugyanis teljesen természetes, hogy bármikor felveszik vagy nyomkodják a másik telefonját, míg mások esetében a telefon tabu, a személyes, privát szféra része, így nem is nyúlnak a másikéhoz. Mindkettő tök oké, viszont, egy ponton azt veszed észre, hogy a telefonját hét lakat alatt őrzi, ahogy pittyen egyet máris ugrik rá, akkor ott valami nagyon nem stimmel. Sőt, ha eddig hozzáférhettél a telójához, most meg ránézded sem szabad, akkor az sajnos erősen megcsalásra utalhat. 

A barátok megnyilvánulása 

Nem kizárt, hogy a barátai közül néhányan tudják, mit művel a pasid, és próbálják felhívni rá a te figyelmed is. Persze ez egy hosszabb folyamat, hiszen ezek az apró utalások gyakran félreértésre adhatnak okot. Ha például az egyik haverja azt mondja neked, te jobbat érdemelsz ennél, azt gondolhatod esetleg bejössz neki is azért mondja. Viszont érdemes ezekre az apróságokra odafigyelni, mert simán lehet, a párod füle mögött van az a bizonyos vaj. 

Családi események: off 

Ha eddig szívesen ment veled a családi eseményekre, most meg offolja azokat, akkor az intő jel lehet. Ezeken az összejöveteleken ugyanis túl nagy a nyomás arra, hogy a tökéletes pár képében tetszelegjetek, számára pedig ez nagyon kényelmetlen. Képmutatónak érzi magát, persze ha megcsal, akkor valóban az is. Ha egy-egy eseményt mond le, munkára vagy bármi egyébre hivatkozva az még talán rendben, de ha rendszeresen csinálja, akkor itt az idő, hogy elbeszélgess vele, hiszen jogod van tudni, mi folyik a hátad mögött. 

(via)