A megcsalás a szakítás gyakori okai között szerepel, de sokan elsőre nem veszik észre a jeleket. Így könnyen előfordulhat, hogy a pasi rendszeresen félrelép. Most eláruljuk, hogy milyen jelekre érdemes figyelned, ha gyanakszol. 

Ezek a jelek, hogy megcsal a pasi

Legtöbbször a párok nem tudnak túllendülni azon, ha az egyik vagy a másik fél félrelép. Hiszen a megcsalás árulás, így érhető, ha már nem lehet megmenteni a kapcsolatot. Azonban a szakemberek szerint meg kell különböztetni a megcsalásokat. Vannak egyedi esetek, illetve olyan is megtörténhet, hogy valaki sorozatosan megcsalja a párját. Jourdan Travers azonosította több fajtáját, és elárulta a jeleket. 

Múltbéli minta 

A szakértő szerint gyakrabban csalják meg a párjukat azok a pasik, akik gyerekként nem megfelelő környezetben nevelkedtek, vagy voltak problémák a családban. A múltbéli sérülések befolyásolhatják, hogy kapcsolatot, ilyen esetben a pasinak folyton szüksége van a külső megerősítésre, mondjuk egy újabb hódításra.

Fél az elköteleződéstől 

Te szeretnél a következő szintre lépni, de nem halad a kapcsolatotok? A tanulmányok szerint ez is egy jel lehet. Nem szeretne csalódni, ezért nem is akarja kimutatni az érzelmeit, és a mélyebb kötődésnek sem akar esélyt adni. Elzárkózik, és inkább keres mást, akivel hasonló módon zajlanak a dolgok. 

Túlságosan impulzív 

Jourdan Travers elárulta, hogy az impulzív emberek gyakrabban válhatnak sorozatos csalókká. Ezt azzal indokolja, hogy gyors döntéseket hoznak, sosem gondolnak át semmit, ezért könnyebben lépnek félre. 


Via