Egy férfi, aki több mint 10 éve megcsalja a párját, most úgy döntött, megosztja, milyen jelek vezethetnének a lebukásához. Mert úgy érzi, abból van bőven, hiába próbálja rejtegetni a titkát. 

A gépek

Elmondása szerint, a telefonok és a számítógépek mindig tudnak a hűtlenségről, hiszen valahol kell a kapcsolatot tartani. És még ha valaki ki is törli a hívás előzményeket vagy az SMS-eket, akkor is biztos, hogy lesz olyan alkalom, amikor figyelmetlen és ez nem jön össze. 

Workaholic

Eddig is sokat dolgozott a pasid, de most ki sem lát a melóból állítása szerint? Nem is veszi fel a telefont, és a sok túlóráról már kevesebb a mesélnivalója? Közben úgy érzed, a viselkedése is megváltozott? Akkor nem lehetetlen, hogy 

Csökkent libidó

Úgy érzed, az eddiginél kevésbé nyitott a szexre a pasid? Ez nem minden esetben jelenti azt, hogy megcsal. Gondold át, több dolga lett-e mostanában, stresszesebb-e a melója, vagy van-e bármi olyan lelki teher, amivel nehezen tud csak megküzdeni. Ám ha úgy érzed, a kapcsolatotokon kívül semmi más nem változott, akkor sajnos nem kizárt, főleg, ha gyorsan történt ez a változás. 

via