A Twilight sztárja folyamatosan meglepi az embereket a megjelenésével. Kristen Stewart most Los Angelesben, egy filmpremieren okozott megdöbbenést. Olyan keveset takart a ruhája, hogy még a nemiszerve is látszott. 

Kristen Stewart sosem viselt még ennyire merész ruhát 

A színésznő évek óta a Chanel egyik múzsája, és szinte minden eseményre a francia divatház darabjaiban érkezik. De rajta ritkán láthatunk tipikus, elegáns Chanel szetteket, sokkal inkább a merész, sokak mutató ruhák tartoznak a kedvencei közé. Az elmúlt időszakban sokszor okozott váratlan meglepetést az outfitjeivel, de ennyire szexi ruhában még sosem láttunk. 

kristen-stewart-2024
Michael Buckner / Getty Images

Kristen Los Angelesben, a Love Lies Bleeding premierjén jelent meg, amiben ő alakítja az egyik főszereplőt. A premierre egy nagyon szokatlan darabban választott, ami már a meztelenruha fogalmát is kimeríti, annyira sokat mutat. A sztár egy bodyt viselt, amihez csak harisnyát, és egy kabátot kapott fel. A body igazán merész, a háta teljesen nyitott, magasan vágták fel, így tényleg mindent megmutatott. 

Kristen a Bettter márka darabjában jelent meg, a sokat mutató szett pedig passzolt hozzá. A sztár mosolygott a vörös szőnyegen, és láthatóan kicsit sem zavarta, hogy villant a szokatlan szettjében


Via