Szinte bombaként robbant a hír, hogy elkezdtek fejleszteni egy Twilight témájú sorozatot. Sajnos még pontos infókat nem árultak el, de annyi biztos, hamarosan visszatérnek a vámpírok! 

Ismét képernyőn Edward és Bella története

Az első Alkonyat-film 2008-ban került a mozikba, a történet pedig szinte azonnal meghódított mindenkit. A következő években még négy film készült, majd 2012-ben végleg lezárták a sztorit. A fanok azóta is reménykednek, hiszen a Lionsgate - a stúdió, aki a jogokat birtokolja -, korábban többször elhintett infókat a lehetséges folytatásról

Nagyon úgy tűnik, már nem kell sokat várni, mivel elkezdték kidolgozni a Twilight-sorozatot. A tervek szerint a széria Stephenie Meyer könyvei alapján készül, tehát az eredeti sztorit viszik ismét képernyőre. Sokkal több idő lesz kifejteni az egyes történetszálakat, így a rajongók jobban megismerhetik a szereplőket. 

A premier dátumáról még nem tudni semmit, ahogyan az sem derült ki, kik szerepelnek majd benne. A forgatókönyvet már elkezdték, az információk szerint Sinead Daly, a Tell Me Lies írója dolgozik rajta.  

Nem az Alkonyat az egyedüli

Az HBO és a Warner nem sokkal korábban jelentették be, hogy egy Harry Potter témájú sorozat kifejlesztésén dolgoznak. Minden évad egy könyvet fog feldolgozni, az Alkonyat esetében is erre számíthatunk. Kíváncsian várjuk, mi lesz a következő! 


(via)