A szép körmöket minden nő szereti, ezért nem meglepő, hogy egyre extrább és exkluzívabb manikűrökkel rukkolnak elő a körmösök: a levendula latte manikűr például hihetetlenül nagy népszerűségnek örvend, de a csillogó szemhéjfestékes manikűr is rendkívül felkapottá vált az elmúlt hetekben. A most következő köröm trend is egy nagyon nőies, fényes körömfestési technikát idéz meg: nem másról van szó, mint a barackos króm manikűrről, aminél szebbet idén nyáron már tutira nem fogsz látni! 

Most a barackos króm a legszebb manikűr

Képzelj el egy meleg tónusú, barackos színű körömlakkot, amire szép, fényes pigmentet szórnak a körmösök: tulajdonképpen ennyi is lenne a barackos króm manikűr, ami a tavasszal nagyon menő vanília króm körmök egyik feljavított, még csodásabb verziója!

Egy annyira gyönyörű árnyalatról van szó, hogy szinte teljesen mindegy, milyen tónusú a bőröd: garantáltan jól fog állni, akár a hideg, akár a meleg színeket preferálod. Az extra fényes pigment segítségével pedig saját magad tudod fokozni a csillogást és persze, a szín erősségét is, ha inkább a visszafogottabb változatokat kedvelnéd.

A barack króm manikűrt mást árnyalatokkal is kombinálhatod

A barackos króm manikűr (alsó kép, középső ujj) a különleges, jellegzetes megjelenése miatt ráadásul többféle árnyalattal, színnel és körömfestési technikával kombinálva is jól mutat. 

A halványlila, a bézs, a fehér és a rózsaszín különböző árnyalatai pont olyan jól illenek a barackos króm manikűrhöz, mint a csillogó és a matt hatásúkörmök – ennek a manikűrnek a kominálását tehát abszolút javasoljuk más körömszínekkel és felületekkel is is! 

Így tudod elkészíteni a barackos króm manikűrt!

  1. Válassz ki egy számdora tetsző barackos (enyhén naracsos-rózsaszínes) körömlakkot és precízen fesd le vele a körmöd! 
  2. Még a teljes száradás előtt a professzionális körmösboltokban kapható pigmenteket egy szivaccsal (vagy akár egy szemhéjfesték applikátorral) enyhén ütögesd bele a körömlakkba! 
  3. Figyelj rá, hogy ne keverd össze a pigmentet körömlakkal, de azért legyen szép fényes, kombináld az összhatást!
  4. Az extra tartós eredmény érdekében kenj rá egy réteg átlátszó fedőlakkot, amiből itt is érdemes a fényesebb, metálosabb változatot választani. Már kész is van a barackos króm manikűr!

Via