A lánybúcsú a legtöbb menyasszony számára fontos esemény. Sokan egy fergeteges bulit csapnak a barátnőkkel, és vannak olyanok, akik inkább elutaznak. Bárhogyan is alakul, a buli főszereplője a menyasszony, így a barátok mindig igyekeznek teljesíteni a vágyat. De előfordul, hogy valaki megpróbálja túlragyogni, így volt ezzel a lánnyal is.

Menyasszonyi ruhában ment a lánybúcsúra

A lány azzal kezdi a bejegyzését, hogy a barátnője, egyben a testvére barátnője is. Annyira sosem volt közeli a kapcsolatuk, de mindig megpróbált nyitni felé, és kedves volt vele. Még koszorúslánynak is felkérte, mivel a tesója hamarosan megkéri majd a kezét. A testvére is szorgalmazta a dolgot, így beleegyezett. 

Lánybúcsús hétvégém utolsó estéjén úgy döntöttünk, hogy megeszünk egy finom vacsorát, ami nagyon drága volt, ezért mindannyian spóroltunk rá. Amikor Sarah megjelent, mindenki megdöbbent. Ő egy fehér, csillogó flitteres felsőben érkezett, volt rajta egy tüllszoknya és egy tiara. 

A lány később megtudta, hogy a tanúja mindenkit megkért, viseljenek rózsaszínt, csak a menyasszonynak kellett volna fehérben lennie. Az volt a terv, hogy készítenek pár igazán kedves fotót az estéről. 

Nem viccelek, annyira menyasszonyi kinézetű volt az öltözéke, hogy a pincérnő megkérdezte, nem csinálunk-e közös lánybúcsút.

Teljesen felháborodott, és közölte a barátnőjével, kizárt, hogy szerepelhet a képeken. Sarah, a barátnő állította, nem kapta meg az instrukciókat, és csak véletlenül ment fehérben. 

Én azt mondtam neki, hogy senki nem vesz fel menyasszonyi kinézetű ruhát egy lánybúcsúra. Ráadásul részt vett a csoportos csevegésben, és még egy másik lány öltözékével kapcsolatban is megjegyzéseket tett, amikor arról beszéltünk, hogy mit szeretnénk felvenni, szóval tudom, hogy tudta!

Tanácstalan az esküvő miatt

A lány egyetlen fotón sem engedte, hogy szerepeljen, szerencsére a barátai mellette álltak. Sarah pedig egyetlen képre sem állhatott oda hozzájuk. Végül az esetből hatalmas veszekedés lett, mivel a koszorúslány szerint a menyasszony kegyetlen volt vele. 

A bejegyzésre nagyon sok komment érkezett, az emberek szerint szándékos volt a dolog, hiszen egyértelmű, hogy fehér ruhában és tiarában nem illik megjelenni egy lánybúcsún. Sokak szerint az esküvőre sem kellene meghívnia, hiszen ezek után ott is képes lesz kellemetlen perceket okozni


Via