Az esküvő hatalmas buli – azonban csak akkor, ha nem rontasz be az ünnepségre egy teljesen vad és feltűnő, illetlen ruhában! A meghívottaknak ugyanis kimondatlanul is alkalmazkodiuk kell olyan öltözködési szabályokhoz, melyek az alapvető etiketthez tartoznak. Hosszú, fehér ruhában, valamint túlságosan kivágott szettekben például hatalmas tiszteletlenség megjelenni, de még van egy pár olyan ruha, amit el kell kerülnöd, hogy a nyári szezonban esküvőre vagy hivatalos! Mutatjuk is, melyek ezek.

FEHÉR RUHA

A legnagyobb illetlenség fehérben vagy világos bézs árnyalatú ruhában esküvőre menni – pláne, ha a ruhád hosszú, dekoratív, grandiózus megjelenésű. Bárki, aki ezt csinálja, a menyasszonnyal akar versengeni, ami teljesen elronthatja az ünneplő pár nagy napját. Ne te legyél az, akire ujjal mutogatnak és akinek a ruházatán értetlenkedik a násznép!

H&M Fodorszegős sifonruha 9995 Ft
H&M Fodorszegős sifonruha 9995 Ft

BÁRMI, AMIBŐL KILÁTSZHAT BÁRMI!

Dekoratív dekoltázsok, hátat szabadon hagyó kivágások, finom sliccelések és ujjatlan darabok teljesen beleférnek az esküvőbe, ám ha már kilátszik a melltartó, a bugyi, a body  vagy bármi más (itt az intim területekre is célzunk), az annak a jele, hogy totálisan nagy hiba lenne esküvőre felvenni.

Mugler x H&M Neccbetétes miniruha 26 995 Ft
Mugler x H&M Neccbetétes miniruha 26 995 Ft

FARMERRUHA

Farmerruhát még randikra sem illik felvenni, maximum vásárolgatásokhoz, csajokkal való találkozásokhoz és hasonló mindennapi tevékenységekhez. Az esemény alkalmának lealacsonyítása lenne egy denim anyagú ruhában, nadrágban megjelenni egy esküvőn.

ZARA Z1975 Strapless denim mini dress 11 995 Ft
ZARA Z1975 Strapless denim mini dress 11 995 Ft

CROP TOPPOS RUHA

A hasvillantós szettekben való megjelenés hasonlóan nagy illetlenségnek számít, mint egy farmerruha viselése. Abszolút nem elegáns eseményhez illő, ilyet maximum csak a strandra vagy a tengerpartra vegyél fel, mindenhol máshogy csak a furcsálló szemeket vonzanál magadra! 

Mango Rövid derekú, kötött top 7995 Ft; Kötött szoknya horgolt részletekkel 12 995 Ft
Mango Rövid derekú, kötött top 7995 Ft; Kötött szoknya horgolt részletekkel 12 995 Ft

ÁTLÁTSZÓ RUHA

Akármilyen nagy divat is a sztárok körében, egy esküvőn teljes  tiszteletlenség az átlátszó ruhában való megjelenés. Bár a fast fashion üzletek most nagyon nyomják ezt a trendet, az elegáns alkalmakra tényleg felejtsd el, mert még testszínű aláöltözővel is nagyon illetlen dolog megjelenni egy sheer darabban!

ZARA Contrast dress with ruffles 10 995 Ft
ZARA Contrast dress with ruffles 10 995 Ft
Szavazás

Via