Az egynél viszont máris több és jobb a három. 😀 Imádod a  rúzsokat, de azt már kevésbé, ha csókolózás közben elkenődik? Hidd el, teljesen megértjük, hiszen ez nagyon bosszantó, arról pedig már nem is beszélve, hogy a rúzs egy része ott marad a pasi ajkain. Na, de mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, vannak olyan alternatívák, amikkel ez soha, de tényleg SOHA nem fordulhat elő. Felcsigáztunk? Akkor olvass tovább, mert most hoztunk 3 csókálló rúzst, aminek a te neszeszeredben is ott kellene lennie. 

Maybelline SuperStay Matte Ink folyékony ajakrúzs

Ha hosszantartó, elkenődésmentes, csókálló és ráadásul még kedvező árú terméket is keresel, akkor nálad a Maybelline SuperStay Matte Ink folyékony ajakrúzsa lesz a befutó. Ezt a kollekciók New York város pezsgő és megunhatatlan stílusa ihlette, ami pedig igazán szuper, hogy közel két tucat árnyalatban kapható. Szóval megannyi színben beszerezheted ezt a csodát, nem fogsz csalódni, mert ezt nem lehet nem imádni. 

Giorgio Armani Lip Power

Kényelem, tartósság, intenzínv szín. A Giorgio Armani Lip Powerrel ez mind lehetséges. Ha hihetetlenül csábító ajkakra vágysz, akkor ez a rúzs számodra a tökéletes választás. A a rúzsban található olajok csodálatos szaténos végeredményt nyújtanak, a magas fedés és a csókállóság pedig már csak hab azon a bizonyos tortánt. A Lip Power egyértleműen a magabiztos nő szimbolúma, bár árkategóriában már egy kicsit magasabb. Viszont, ha tényleg olyna terméket keresel, ami mind színében, mind tartósságában kifogástalan, akkor megtaláltad. 

MAC Retro Matte Liquid Lipcolour

Ha számodra is fontos, hogy az ajkaid mindig kifogástalan és kifinomult hatást keltsenek, ráadásul imádod a retrot, akkor a MAC Retro Matte Liquid Lipcolor ultrapigmentált, folyékony, matt ajakrúzsa lesz nálad a nyerő. Már első használat után le fog nyűgözni, hiszen olyan intenzív színt kölcsönöz az ajkaidnak, amit még nem láttál. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy akár 8 órán át megőrzi hibátlan állapotát, nem kenődik el, telejsen csókálló. Könnyű textúrájának hála pedig nagyon könnyen felvihető, árában pedig valahol a középmezőnyben hasít. Szóval, ha egy jó ár-érték arányú terméket keresel, akkor van egy szuper hírünk: megtaláltad. 

(via)