Elképesztően zseniális illatok vannak az olcsóbb kategóriában is, de ha te mégis az a típus vagy, aki parfüm terén csakis a legjobb minőségre hajt, akkor ezekért egészen biztosan odaleszel!

A TikTok kedvenc luxus parfüme

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 parfümkivonat

A TikTok egyenesen meg van vadulva a világhíres Baccarat Kristály Manufaktúra és Maison Francis Kurkdjian együttműködéséért. A mesés luxusillat friss, pezsgő és édes, amit főbb jegyeinek kombinációja ad, a jázminé, sáfrányé, cédrusfáé, és az ámbráé.

Elérhető eau de parfume változatban is, de a parfümkivonat még intenzívebb és tartósabb. Persze elképesztően drága is!

Ára: kiszereléstől függően 80 - 260 ezer forint között mozog.

A legjobb virágos parfüm

Parfums de Marly Delina Exclusif Parfum

A Delina a Marly talán legnagyobb női sikerillata világszerte: nem véletlen, hogy a parfümház belőle készített egy Exclusif verziót. Igazi gyümölcsös csoda a főbb illatjegyeinek köszönhetően: rózsa, körte, licsi, grapefruit, tömjén, vetiver.

Ára: kiszereléstől függően 54 - 100 ezer forint között mozog.

A legszexibb parfüm

By Kilian The Liquors Angels' Share Eau de Parfum

Ez a meleg, lágy illat arra emlékeztet, amikor egy meghitt téli estén egy kandalló mellett whiskyt kortyolgatsz a szerelmeddel. Mindezt a konyak, tonkabab, fahéj, praliné és vanília egyvelegének köszönhetően. Brutál tartós, elképesztően különleges unisex illat, de mielőtt megijednél, magadra fújva egyáltalán nem férfias!

Ára: 90 ezer forint körül mozog.

Via