Néha még a saját vágyainkkal is nehéz tisztában lenni. Biztosan te is sokszor érzed, hogy fogalmad sincs, mit akarsz. Nem ritka ez a szerelemben! Ez a személyiségteszt most abban segíthet, hogy tisztába kerülj a saját érzéseiddel. Mit látsz a képen? Több dolgot elárul, mint hinnéd!

Ha férfi arcát látod

Számodra tisztelet a legfontosabb. Hiába vonzódsz valakihez testileg vagy lelkileg, ha úgy érzed, hogy nem értékel, és nem látja, hogy mennyire értékes ember vagy, egyszerűen nem tudsz mellette maradni. A megoldás az, hogy többet beszélsz az érzéseidről és a vágyaidról. Vannak olyan személyiségjegyeid, amelyek aktívabban jelen vannak, ezek miatt pedig nem mindenki lát téged egészben. Ügyelj arra, hogy többet mutass minden oldaladból. Hidd el, így egyszerűbb lesz a másiknak is.

Ha a kabátos férfit láttad

Ha a kabátos férfit látod, akkor nem a másikkal, hanem saját magaddal van problémád. Éppen ezért te az elfogadást keresed, a biztonságot. Mivel úgy érzed, hogy soha senkinek nem felelhetsz meg teljesen, és az emberek nem támogatnak, ez rengeteg problémát okoz a párkapcsolataidban is. Hidd el, attól függetlenül, hogy valaki nem feltétlenül úgy szeret, és azokkal a szavakkal, amiket te elvársz, az nem azt jelenti hogy ez nincs így.

Ha a babát látod

Ha babát láttad meg először, akkor gyakran tehetetlennek érzed magadat. Persze boldogulsz a hétköznapokban, de sokszor úgy érzed, hogy nem bírod tovább és feladod. Ez a stressz rengetegszer átragad a kapcsolataidra is, van, hogy teljesen el is rontja azokat. Neked arra van szükséged, hogy a szerelem feltöltsön. Mégis, arra vágysz, hogy ezt úgy tegye meg valaki, hogy nem dominál le. Tehát fogják a kezedet, tartsanak ki melletted, de azért úgy szeressenek, ahogyan te akarod. Azt tudnod kell, hogy valahol kompromisszumot kell majd kötnöd.

Ha a varázslót láttad

Ha először a varázsló tűnt fel, akkor nagyon szenvedélyes ember vagy. Éppen ezért, egy igazi felfedezőként tart számon a környezeted. Téged tényleg minden érdekel, ami a világban történik. Sőt, az is, ami azon kívül. Éppen ezért, neked a spirituális kapcsolatra, a mély lelki kötődésre, a kimerítő beszélgetésekre van szükséged. Számodra nagyon fontos, hogy a társaddal a legbelsőbb titkaidat is megoszthasd, és hogy a lelked egészét lássa.

Ha a két embert láttad

Számodra a kontroll a legfontosabb, egyszerűen képtelen vagy elengedni a dolgokat. Épp ezért, a szerelem számodra akkor tökéletes és kielégítő, ha kihívást jelent. Olyan partnerre vágysz, aki melletted van, segítőkész, de ugyanakkor nem fél szembesíteni azzal, hogyha tévedsz. Nem félsz a szerelemben bukni, nem félsz hibázni, csak azt szeretnéd, hogy a dolgok ne legyenek feketék és fehérek.

via