A tudatalattid nagyobb hatással van rád, mint gondolnád. Nem hiszed? Nézd meg közelebbről ezt a képet: amit először látsz, az elárulja, mi a különösen fontos számodra a szerelemben. Lássuk, mit mond a szerelmes személyiségteszt!

Te mit látsz a képen?

Két lehetőségünk is van, ám a két jelentés szöges ellentétei egymásnak. Te mire vágysz a szerelemben? Ez a személyiségteszt elárulja, pontosan melyik típus is vagy egy párkapcsolatban. 

A kutyát láttad meg először?

A kutya a nyugalmat és a kiegyensúlyozott mindennapokat képviseli. Melletted lenni igazi ajándék, megnyugtatod a környezetedet. Hűségesnek és felelősségteljesnek tartanak mások, valamint olyannak, aki könnyen kezeli a felmerülő problémákat, nehézségeket. Szilárdan hiszel az igaz szerelemben, és hajlandó is vagy várni rá, mindegy, ez hány magányos péntek estébe kerül. Számodra a lényeg a bizalom, a szerelem nálad egy szövetség is egyben. Ha valaki megszerzi a kegyeidet, az igazán szerencsés, és ezt a környezeted is tudja: te aztán tényleg válogatós vagy!

A macska tűnt fel először?

Akkor a kutyát választók szöges ellentéte vagy. Határozott és nyitott személyiség vagy, aki imádja a függetlenséget, és ragaszkodik is hozzá. Ez persze számtalan akadályt gördít eléd, ha a szerelemről van szó, mert ha érzelmek is felmerülnek, akkor magad sem tudod, hogyan dönts. Csak olyan kapcsolatban érzed jól magad, ahol az énidő, a személyes tér és a párodtól független programok alapvetőek. Már ha belemész egy kapcsolatba, ugyanis igen nehéz erre rávenni, a kötöttségektől mentes viszonyok számodra sokkal kényelmesebbek. Nem ritka, hogy amikor komolyra fordulnának a dolgok, te kihátrálsz. Pedig a megfelelő feltételeket megteremtve megtalálhatod az egyensúlyt a párkapcsolat és a szabadság között. 

via