Hogy melyik szemszín számodra a legkedvesebb, az elmondja, milyen vagy valójában, a tudatalattid szintjén. 

Kék szem

Nagyon barátságos vagy, és általában kedves az emberekkel. Ám szíved szerint, nem mindig a körülötted élők és a környezeted jelentené neked a prioritást, de nem szeretném megkockáztatni, hogy bármikor is negatív szerepben tűnt fel. Éppen ezért, inkább magad elé helyezel mindenkit. Hidd el, hosszútávon ez sem a legkifizetődőbb taktika.

Zöld szem

Hiába próbálsz rengeteg helyzetben lazának tűnni, legbelül mindig csak az a célod, hogy a lehető legjobban jöjj ki a helyzetekből, és úgy, hogy soha ne csalódj magadban. Számodra nagyon fontos az erkölcs, és nagyon fontos az, hogy tegyél a környezetedért. Néha azért foglalkozz egy kicsit magaddal is, néhány hiba még nem a világvége. Ne törekedj állandóan a túlzó tökéletességre.

Barna

Rengetegszer megbántanak, mégsem adsz neki hangot. Sokszor tűrsz, és megpróbálod kevésbé komolyan venni a helyzetet, ám ez nem azt jelenti, hogy ezzel a seb is eltűnik. Inkább állj bele a negatív szituációkba is, és mondd el, hogyha valami rosszul érint.

Szürke

Nagyon intelligens vagy, és rendkívül titokzatos. Mindig nagyon meggondolod, hogy mit mondj ki, ami azt is jelenti, hogy nem mindig az a véleményed, amit másokkal megosztasz. Ne agyalj annyit, hogy mit gondolnak majd mások. Néha legyél kicsit spontánabb, legyél kicsit merészebb, önmagad.