Jön a március, ezzel együtt megérkezik a tavasz. Az új évszakkal új időszak kezdődik ennek a 3 csillagjegynek az életében. Különleges találkozások, új lehetőségek és váratlan pozitív meglepetések jönnek, így tényleg csodás periódus kezdődik az életükben

Kos 

Sok nehézséggel néztél szembe az utóbbi időben. Úgy érezhetted, hogy semmi sem sikerül. Ez a hónap alaposan kifárasztott, márciusban azonban megváltoznak a dolgok. Itt az idő, hogy több időt szánj magadra, a kikapcsolódásra, jó lehetőség, ha elutazol pár napra. A pihenés segít kikapcsolni, átgondolni a dolgokat, többek között a karriered. Ebben a hónapban elhatározásra juthatsz, meghozol pár fontos döntést, ami pozitívan változtatja meg az életed. 

Oroszlán 

Ebben a hónapban nagyon sok energiád lesz, tavasszal szó szerint kivirágzol. Szárnyalni fogsz a munkahelyeden, mindenbe 100%-ot adsz bele, ezt pedig mások is észre fogják venni. Pozitívan alakul a karriered, nagyon sok kreatív ötleted lesz, ezeknek a megvalósítása még előrébb vihet. Ez a hónap nálad a megalapozásról szól, ez pedig az egész évedet meg fogja határozni. 

Mérleg 

Szükséged van az egyensúlyra az életedben, ami az utóbbi időben hiányzott. Sokszor a munka és a karriered negatívan befolyásolta a magánéleted. Márciusban azonban sikerült kicsit több időt fordítanod magadra és a kapcsolataidra. Ettől függetlenül nem érdemes a karrieredet sem elhanyagolni, hiszen hamarosan egy különleges lehetőséget kaphatsz, ami akár az egész életedet megváltoztatja.