A heti horoszkóp szerint már február végén berobbannak a változásokat hozó márciusi energiák a zodiákus tagjainak életébe. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A héten sokat agyalsz azon, milyenek a kapcsolataid. Miközben keresni kezded másokkal a kapcsolódási lehetőséget, ugyanezt megteszik néhányan veled szemben is, így alkalmatok nyílik jobbá tenni a köztetek lévő köteléket. Ugyanakkor ez a hét arra is emlékeztetni fog, hogy valójában te vagy a felelős a sorsodért.

Bika

Van valami, ami a szívedet nyomja, talán egy titok vagy lelki teher és úgy érzed, meg kell osztanod azzal, akivel kapcsolatos, de minimum beszélned kell róla valakivel. Kicsit aggódsz a következmények miatt, de bízz abban, hogy elég erős a kapcsolat és senki sem fog elítélni azért, amit mondasz.

Ikrek

A hét nagy részében feszült vagy és minden energiádat a munkába ölöd. Vágysz arra, hogy valami kreatívabb, izgalmasabb feladatot végezz, és annak is tudnál örülni, ha kicsivel több szabadidőd lenne. Minden rajtad múlik, Ikrek, szóval menj bátran utána a vágyaidnak, ne csak a csodára várj.

Rák

Tarts ki még egy kicsit Rák, nincs messze a siker. Ez a hét hozhatja meg az áttörést, szóval ne add fel a célod elérését. A napokban remekül kijössz másokkal, és szinte mágikus erővel hatsz a környezetedre. Ha van valami, amiben jól jönne a támogatásuk, érdemes lehet segítséget kérned!

Oroszlán

A szokottnál is kedvesebb, együttérzőbb vagy, és még magadat is meglepheted. Ráadásul most igazán megéri nagylelkűnek és szeretetteljesnek lenned, mert minden, amit adsz, tízszeresen tér vissza hozzád. Ha pedig változtatni szeretnél, akkor tedd meg a szükséges lépéseket a héten, és használd ki a friss, márciusi energiákat.

Szűz

A héten végre célba érsz, Szűz. Az emberek elismerik az erőfeszítéseidet, hálával és csodálattal közelítenek feléd mindazért, amit tettél értük és hogy egyáltalán vagy. Ez fantasztikus hatással lesz rád. Most ne siess új dolgokba belevágni, csak élvezd ki a feléd áradó szeretetet.

Mérleg

Tapasztalni fogod, hogy sokkal gördülékenyebben mennek dolgok. Nemcsak a melóban, de a mindennapokban, a vitás helyzetekben is minden a te javadra alakul. Örömmel tapasztalod meg, hogy a korábban felállított határok jól működnek és végre kifizetődőnek érzed a magabiztos és határozott fellépésedet.

Skorpió

Hiába vársz arra, hogy valaki segítsen rajtad, akár megtegyen helyetted egy bizonyos dolgot, nem fog megtörténni. A héten megjön a bátorságod, és a kezedbe veszed a sorsodat. A legjobb az: utána, mikor sikert érsz el, hatalmas lesz az öröm, mert látni fogod, hogy egyedül is bármire képes vagy.

Nyilas

Hosszú idő óta most először érzed azt: megérte annyit küzdeni valakiért, legyen szó a pasidról, egy barátodról vagy egy rokonoddal való kapcsolatodról. Az erőfeszítéseid kifizetődnek és helyreáll a bizalom vagy akár a béke köztetek. Ideje egy kicsit hátradőlni és hagyni, hogy a dolgok maguktól alakuljanak.

Bak

A héten az egyedüllétet és a csendet preferálod. Ha teheted, vonulj el pár napra, de legalábbis tölts több időd egyedül, már csak azért is, mert így fantasztikus ötleteid támadhatnának. Viszont szólj előre a szeretteidnek és a barátaidnak, hogy most egy kis békére vágysz, különben mindenféle izgalmas programlehetőséggel bombázhatnak.

Vízöntő

Nagyon kevés kell az áttöréshez. A közelmúlt tapasztalatai azt mutatják, készen állsz arra, hogy változtass az életeden és képes vagy arra, hogy megtedd, amit ennek érdekében meg kell cselekedni. Most néhány nap alatt többet érhetsz el, mint máskor egy fél év alatt, szóval hajrá, Vízöntő!

Halak

Nagyon sokat küzdöttél az elmúlt hetekben, és ki vagy merülve. Ennek ellenére szuperhősként érzed magad, aki bármire képes, és ez nagyon jó, de nem árt szembenézned a mentális és fizikai kimerültség kockázatával. Tudod, Halak, néha még a hősöknek is kell a pihenés!