Az Uránusz és a Hold együttállása egy-egy csillagjegy számára nagy újdonságokat hoz a héten.

Ha elég nyitottak, fel fogják ismerni azokat a lehetőségeket, amiket most érdemes kihasználniuk, mert ha élnek velük, az pozitív irányba tereli majd a sorsukat. Az extra energiák komoly elhatározásokra sarkallhatják őket.

Egyesek életében pedig olyan segítők jelenthetnek meg, akikre már rég szükségük lett volna, most pedig új kapcsolatok alakulhatnak ki.

Nézd meg, hogy te mire számíthatsz a héten!

3 csillagjegy, akinek különleges találkozásban lesz része

Szűz

Kicsit már hozzászoktál, hogy néha megengedheted magadnak, hogy azt mondd, nincs több energiád megoldani a problémákat. Mindig volt valaki, aki segített, de itt az ideje, hogy felelősséget vállalj a döntéseidért. Azonban megjelenik az életedben valaki, aki új motivációt ad ahhoz, hogy egészségesebben és megfontoltabban élj. Hallgass rá!

Bak

Téged nem könnyű befolyásolni, mert nagyon gyakorlatias ember vagy, és ha kell, az igazadért hajlandó vagy konfrontálódni is. Ha úgy érzed, háttérbe szorítják az érdekeid, mindenkin átgázolva viszed végig az akaratodat, ami megnehezíti az emberi kapcsolataid fenntartását. Egy új kolléga feltűnése azonban rádöbbent, hogy néha érdemes meghallgatni a másik felet is. Csak így tovább!

Vízöntő

Bár látszólag jól érzed magad, valójában nincs minden rendben az életedben. Tagadod, de a szerelem és a gyengédség alapvetően szükséges ahhoz, hogy komfortosnak éld meg a saját életedet. Már nem kell sokáig várnod, hogy találkozz azzal a személlyel, aki felkavarja az érzelmeid. Bár szereted uralni az életed minden területét, fogadd el, hogy a szerelemnek még te sem parancsolhatsz!