Február 19-ével beköszöntött a Halak hava, ami romantikus, érzelemgazdag, álmodozással teli időszakot hoz magával, hiszen a Halak mindig a föld fölött jár. Ugyanakkor ez egy olyan szezon is, amikor az álmok valóban kifizetődnek, és a horoszkóp szerint az alábbi 3 csillagjegyhez valósággal dőlni fog a pénz:

Bika

Eljött a te időd, Bika! A karrierrel kapcsolatos kemény munkád végre kifizetődik. Készen állsz az előléptetésre és a fizuemelésre? Ha pedig vállalkozó vagy, akkor eljuthatsz arra szintre, amikor alig bírod fogadni az új vendégeket, vásárlókat, annyian megtalálnak téged. Végre igazán azt érzed, nem voltak hibávalóak az erőfeszítésed, és zsíros bónusz, illetve csinos profit üti a markodat.

Szűz

A következő hetekben aranyeső hullhat a fejedre, Szűz. Minden, amihez hozzáérsz, az arannyá válik, legyen szó munkahelyi projektről vagy egy saját elképzelés megvalósításáról, de ki tudja: talán még a helyes számokat is eltalálod a lottószelvényen. Most nincs olyan dolog, amiből ne tudnál pénzt csinálni. Ha pedig csak simán fizuemelésre vágysz, akkor ideje kopogtatni a főnök ajtaján.

Nyilas

Ha elfogadsz egy kis segítséget Nyilas, akkor rád töri az ajtót a bőség. Megvan a képességed ahhoz, hogy pénzt csinálj, akár vállalkozóként, akár alkalmazottként, de most egy kis segítségre van szükséged a sikerhez. Ez lehet egy szakértő jó tanácsa, egy fortély eltanulása, de még arra is lehetőség adódhat, hogy közös üzletbe kezdj egy barátoddal. Nézz szét milyen opciók közül válogathatsz, és ne légy túl büszke kérni vagy elfogadni a támogatást.